Direct la continutul paginii »

Tipografia Cartilor BisericestiPatriarhia Romana - magazin online ce va sta la dispozitie non stop. Ne puteti trimite comenzi si pe mail.

Editura Patriarhiei - Editura cunoscuta si sub numele de Editura Institutului Biblic si de Misiune al Bisericii Ortodoxe Romane. Prezinta istoric, noutati pe categorii si autori, magazin online.

Vizitaţi site-ul dedicat Editurii Institutului Biblic şi de Misiune al Bisericii Ortodoxe Române.

Istoric: Este continuatoarea tipografiei mitropolitului Varlaam al Ungrovlahiei (1672-1679), ierarh cãrturar, care, dupa o cãlãtorie la Kiev, unde traditia culturalã inauguratã de Petru Movila era înca vie, a adus de acolo în 1678, cu cheltuiala proprie, presa tipograficã si litera chirilicã, greceascã si chiar "valahicã", adicã latina, pe care le-a asezat în chiliile din dealul Mitropoliei din Bucuresti.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tipografia Cartilor Bisericesti se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Tipografia Cartilor Bisericesti in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tipografia Cartilor Bisericesti, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Tipografia Cartilor Bisericesti


24.200Produse

    1. 2

Site-uri web