Direct la continutul paginii »

Tigitrans SASuntem Eastern Holidays, si am aparut pe piata romaneasca inca din anul 1995, ceea ce ne face o agentie cu traditie si experienta, acreditati I.A.T.A.

Ca dovada a profesionalismului nostru stau marturie diplomele castigate de-a lungul timpului, incepand inca din cel de-al 2-lea an de existenta

Scopul nostru este gasirea solutiilor optime pentru clientii nostri.

Prin echipa noastra de profesionisti, tanara si dinamica asiguram consultanta in urmatoarele domenii: ticketing (bilete de avion atat de linie cat si low cost), rezervari hoteliere si inchirieri de masini, excursii profesionale, in tara si in strainatate, asigurari medicale de calatorie.

Bilete de avion in toata lumea

Inchirieri masiniContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tigitrans SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Tigitrans SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tigitrans SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.921