Direct la continutul paginii »

Key Office SRLDin 2006 avem acest statut, obtinut ca o recunoastere dupa cursurile absolvite la ei in SUA, dupa 20 de inspectii de nave de croaziera diferite, 14 croaziere de durata si cu vase diferite, 5 voiaje inaugurale cu botezul vaselor, 3 seminarii pe mare, traininguri si seminarii lunare,etc.

Doua persoane din agentie sunt cursanti in anul 3 de studiu intr-un program de master de 6 ani la CLIA Academy. Suntem aproape 16000 agentii acreditate sa vinda croaziere in toata lumea, dintre care una este Croaziere.net. O fi mult , o fi putin lucru , decideti dumneavoastra.

Cand istoricii din viitor se vor uita inapoi, la felul in care oamenii din timpurile noastre calatoreau, vor fi aproape siguri in privinta unui remarcabil fenomen: succesul croazierelor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Key Office SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Key Office SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Key Office SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.456