Direct la continutul paginii »

Grig Chiroiu Media Company Impex SRL
GRIG CHIROIU MEDIA COMPANY va invita sa petreceti o vacanta reusita la pensiunea-hotel Noel. Vila este situata in statiunea Olanesti, intr-un cadru natural deosebit. Camerele si apartamentele spatioase, construite la standarde europene sunt de nivelul unui hotel de 4 stele.

Cei cazati in pensiunea noastra au INTERNET WIRELESS GRATUIT!

Sala de conferinte va sta la dispozitie pentru intalnirile cu colegii din compania dvs. iar terasa de la ultimul etaj va ofera o panorama de vis.

In plus fata de tariful de cazare, la receptie se achita pentru intreaga durata a sejurului o taxa perceputa de Consiliul local al orasului Olanesti, in valoare de 7,0 lei/pers., reprezentand taxa de sedere in statiune si salubrizare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Grig Chiroiu Media Company Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Grig Chiroiu Media Company Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Grig Chiroiu Media Company Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.419