Direct la continutul paginii »

Silva Consulting SRLContele Guy TYREL de POIX, Preşedintele şi fondatorul grupului S.E.R.V.E. şi creatorul mărcilor Vinul Cavalerului şi Terra Romana, ne-a părăsit sâmbătă, 29 Ianuarie 2011, la vârsta de 55 ani în urma unei îndelungate lupte cu o boală grea.

Guy a pus dragoste şi pasiune în plantarea celor aproximativ 100ha de vie pe care compania le deţine în Dealu Mare - Ceptura şi Cogealac- Constanţa şi dedicaţie şi talent în crearea fiecărui vin; sufletul şi spiritul său se găsesc în fiecare sticlă de vin S.E.R.V.E. care a ieşit din cramă şi nu rar a muncit cot la cot cu echipa sa pentru asigurarea calităţii şi magiei vinului S.E.R.V.E.

Dacă se poate spune ceva despre Contele Guy de POIX este că şi-a urmat inima atât în viaţa personală cât şi în cea profesională şi că a avut curajul să înfrunte fiecare încercare cu demnitate şi energie de nestăvilit.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Silva Consulting SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Silva Consulting SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Silva Consulting SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.764