Direct la continutul paginii »

Bizanticons Art 2009 SRLSC BIZANTICONS ART 2009 SRL este o firma specializata in producerea si comercializarea unei game variate de articole religioase, produse specifice si servicii in domeniul artei religioase.

Productia firmei consta in icoane pictate pe lemn, sticla sau piatra, litografii cu modele si dimensiuni diferite si in mod special icoanele pentru catapeteasma.

Gama de produse pe care o detinem este foarte variata: icoane pictate, argintate sau aurite, sfinte vase, evanghelii, chivote, candelabre, cadelnite, candele, sfesnice, vesminte preotesti brodate si alte articole religioase; consumabile: tamaie aromata sau naturala, carbuni si mir.

Executam la comanda orice obiect de cult, chiar si din argint.SC Bizanticons Art 2009 SRL

Persoana contact: Pastinaru Ionut
Localitatea: BucurestiContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bizanticons Art 2009 SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Bizanticons Art 2009 SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bizanticons Art 2009 SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.