Direct la continutul paginii »

Romelectra Sistem SRLObiectul principal de activitate este comercializarea de transformatoare electrice de distributie putând efectua si intermedieri de aparataj electric de medie tensiune. Beneficiind de serviciile unor specialisti care si-au desfasurat activitatea anterior in proiectarea si constructia de transformatoare de distributie pe lânga serviciile de comercializare puteti beneficia si de consultanta tehnica de specialitate.


De a lungul activitatii sale societatea a stabilit bune relatii de colaborare cu o mare parte a firmelor specializate in executia retelelor de transport si distributie a energiei electrice de medie tensiune.Date contact:
Str. Bariera Valcii Nr. 180
Cod Postal : 200000
Loc. Craiova - Jud. DoljContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Romelectra Sistem SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Romelectra Sistem SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Romelectra Sistem SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.655