Direct la continutul paginii »

Cristalex Distribution SRLFirma Cristalex Distribution SRL cu obiect de activitate intermedieri afaceri  cu China, care are sediul  si punctul de lucru in China si birou de consultanta comerciala gratuita in Bucuresti.

Firma va poate oferi studii de piata pe aceasta piata, , serviciul de contactare  producatori de anvergura din China, negocieri  preturi pentru calitatea  si cantitatea dorita de dvs, depozitare, control calitate, transport si asigurare in conditii avantajoase, intocmiri de acte necesare si orice alt serviciu solicitat de clienti.

Personalul nostru ,prezent permanent in China , are experienta necesara pe aceasta piata din anul 2000 , are angajati chinezi   cu pregatire superioara si pe orice domeniu, logistica necesara pentru rezolvare operativa, mijloace de deplasare , spatii de depozitare, birouri  si mostre reprezentative .

Ne ocupam de intermedierea oricarui import marfa din China incepand cu cele mai simple produse industriale,pana la instalatii si utilaje complexe,pentru orice domeniu.

Asiguram si servicii complete pentru dotari si amenajari hoteluri, restaurante, pensiuni, sedii, constructii incepand de la amenajari primare  (pardoseli, instalatii electrice, sanitare, calorifere,usi, etc)pana la amenajari finale (mobilier decorative testile sau  alte decoratiuni,.

Lucreaza cu cele mai multe produse fabricate din lemn, sticla, granit, marmura, textile, plastic, pielerie, etc. Cu experienta dobandita pe aceasta piata, si seriozitatea acordata problemelor care apar pe  piata Chine cu specific anume, am contribuit la susscesul multor companii romanesti si nu numai. Lucram cu cele mai mari companii producatoare din China, cu cele mai bune si eligibile companii de transport si de asigurare din China .

Participam la fiecare targ international organizat pe teritoriul Chinei , insotind delegatiile  din Romania, si  negociem pentru clientii nostri cele mai bune preturi. Acum aveti posibilitatea sa importati in conditii de siguranta maxima a  mobilierului de orice tip si orice destinatie din China;

Acum puteti importa si utilaje complexe pentru agricultura, infrastructura industrie, etc; produse in China; Acum puteti importa din China si instalatii eoliene sau solare la capacitatea dorita si calitate concorm normelor UE; Acum puteti face afaceri cu China si pentru materii prime,  articole textile, pielarie, plastic. Acum aveti oportunitatea de a face orice afaceri cu China, inclusiv sa produceti sub  marca proprie marfa dvs la preturi competitive

Ne ocupam permanent de solicitarile  dumneavoastra si asteptam sa ne contactati .

Persoana de contact in China:  ALEXANRDU HOLBAN 

Persoana de contact in RO:  Clementina IacoloviciContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cristalex Distribution SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Cristalex Distribution SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cristalex Distribution SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.