Direct la continutul paginii »

Expert Company Group SRLInfiintata in anul 2002 firma SC  EXPERT COMPANY  SRL si-a inceput activitatea prin deschiderea unui magazin de tehnica de calcul, urmand ca in anul 2004 sa se lanseze ca distribuitor pe piata Clujeana. Pana in anul 2005 devine unul din cei mai mari distribuitori de tehnica de calcul din Transilvania .


In anul 2005 este infiintata  firma SC  EXPERT COMPANY GROUP SRL  , cu sediul central in Tg. Mures  str. Calarasilor , nr. 87, care cuprinde departamentele : Vanzari,  Gestiune , Marketing, Financiar – Contabil , iar departamentul Tehnic  este rapartizat la cele doua depozite  cu sediile in Tg. Mures .


Principala activitate a firmei noastre este distributia de tehnica de calcul  SECOND HAND cat si vanzarea catre utilizatorii finali   a unei game tot mai variate de echipamente si servicii. Un obiectiv foarte important este realizarea unui stoc constant de marfa, mentinerea unei game cat mai extinse de produse si oferirea celui mai competitiv raport calitate / pret de pe piata. Scopul urmarit este furnizarea de solutii totale clientilor nostri, eliminand astfel dezavantajele si riscurile datorate aprovizionarii de la mai multi furnizori.


Calitatea excelenta a produselor si serviciilor este modalitatile prin care fiecare angajat al firmei incearca sa atinga obiectivul nostru final : oferirea celei mai bune solutii pentru toate cerintele clientilor . Firma detine un parc auto propriu prin care asigura transportul gratuit la majoritatea clientilor din tara . Reteaua noastra de distributie cuprinde peste 500 de firme active si ocupa o arie geografica foarte intinsa in centrul, vestul , nord-vestul  si sudul tarii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Expert Company Group SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Expert Company Group SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Expert Company Group SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.