Direct la continutul paginii »

Electronic interactiv SRLScurt istoric

in anul 2006 am infiintat Electronic interactiv SRL societate cu capital privat românesc. in prima etapa ne-am ocupat cu instalarea de automatizari pentru sectorul privat si pentru industrie.

in anul 2007 am inceput testele pentru dezvoltarea de corpuri de iluminat cu LED-uri de la CREE, dupa un studiu comparativ al tipurilor de LED-uri de mare putere existente pe piata. 

in anul 2008 se naste marca Ambiflux® pentru comercializarea corpurilor de iluminat cu LED-uri produse de Electronic interactiv SRL. 

Politica de calitate

Dorim ca marca Ambiflux® sa devina sinonim cu durabilitatea, eficienta si luxul. Cu aceasta dorinta in gând am dezvoltat proiectoarele de exterior Ambiflux® Architek pentru iluminat arhitectural general si de accent si baghetele modulare Ambiflux® pentru interior.

  • Durabilitatea este conferita pe de o parte de materialele care intra in componenta corpurilor (aluminiu, cupru, inox, alama, policarbonat) pe de alta parte de calitatea componentelor si cablajelor electronice (CREE, Microchip, Zetex) impreuna cu procesul tehnologic de asamblare a lor controlat in totalitate in cadrul firmei noastre.
  • Eficienta a fost si este o preocupare continua in proiectarea produselor noastre. Folosirea LED-urilor pentru corpuri de iluminat ne obliga moral sa cautam cele mai eficiente modalitati de alimentare, comanda si control pentru a mentine consumul de energie scazut.
  • Luxul este asociat de multe ori bogatiei si opulentei. Prin generozitatea luminii LED-urilor si finisajul corpurilor produsele Ambiflux® pun in valoare spatiile si obiectele dumneavoastra preferate conferind o stare de bine si de relaxare.
Responsibilitatea noastra nu se termina odata cu finalizarea tranzactiei de vânzare-cumparare. Suntem mereu aproape de clientii nostri si oferim consultanta si sprijin pe toata perioada de utilizare a produsului.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Electronic interactiv SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Electronic interactiv SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Electronic interactiv SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.131Produse

    1. 2