Direct la continutul paginii »

Pop Service Electronic HQBENDER - producator de aparataj electric si sisteme integrate pentru siguranta instalatiilor electrice. (Izometre, relee de curenti reziduali, aparate de masura si control,curent diferential, aplicatii speciale pentru spitale,echipamente de test)


Produsele Bender sunt utilizate in aplicatiile importante din intreaga lume in domenii ca: medicale, producere si distributie energie electrica,transporturi,nave si platforme maritime, cladiri si procese industriale, cladiri de birouri, minerit, industria petroliera si multe altele.


Cu un nomenclator de produse de peste 500 de repere, un nr. de 70 reprezentante pe toate continentele ,Bender este prezent in Romania prin POP SERVICE ELECTRONIC HQ.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Pop Service Electronic HQ se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Pop Service Electronic HQ in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Pop Service Electronic HQ, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.333