Direct la continutul paginii »

Asha Media Events SRLMagazin on-line specializat in distribuirea si inchirierea de echipamente de sunet, inregistrare, instrumente muzicale si echipamente scena.


Produsele comandate se livreaza in toata tara. Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.


Producatori: Audio-Technica; Avalon; Boss; Decotruss; Laney; Microtech Gefell; Oktava; Optogate; PROEL; QSA; RCF; Roland.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Asha Media Events SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Asha Media Events SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Asha Media Events SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.