Direct la continutul paginii »

BTS Automation SRLFirma BTS Automation SRL a fost infiintata in octombrie 2006.

Ne propunem sa abordam detaliat cateva dintre conceptele care stau la baza automatizarii proceselor industriale:
SESIZARE, MASURARE, AFISARE, INREGISTRARE, MONITORIZARE, AVERTIZARE

Plecand de la analiza fiecarui concept mentionat mai sus ne-am indreptat atentia spre acei producatori care ofera echipamente industriale performante, care respecta in tehnologia de productie norme de fabricatie si standarde impuse de organisme internationale.

Ne bazam atat pe fiabilitatea cat si pe calitatea acestora, importand produse recunoscute international.
Echipamentele din gama noastra variata fie sunt menite sa sesizeze una sau mai multe valori setate de fabricant sau de utilizator, fie sa masoare unul sau mai multi parametri ai unei automatizari, fie sa afiseze valorile, sa le inregistreze, sa monitorizeze unul sau mai multe procese si nu in ultimul rand sa avertizeze utilizatorul asupra depasirii unor praguri de siguranta in functionare.

Putem gasi impreuna solutiile potrivite aplicatiei dvs., oferim la preturi accesibile produse performante, de ultima tehnologie in automatizarile industriale. Va invitam sa navigati pe site-ul nostru btsautomation.ro unde puteti gasi: senzori, traductoare, indicatoare, inregistratoare, regulatoare, convertoare, interfete, echipamente pentru diverse masurari electrice, etcContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale BTS Automation SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre BTS Automation SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii BTS Automation SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

39.715Produse

    1. 2