Direct la continutul paginii »

Auto Electronics Parts SRLSC Auto Electronics Parts SRL specializata in comercializarea sistemelor de control al tensiunii sau ale accesoriilor auto va propunene sa vizualizarti unul dintre cele mai complexe siteuri de profil .

Invertorul de tensiune face conversia curentului continuu de la bateria auto (12v, 24v) la curent alternativ (220v). Invertorul de tensiune poate alimenta diversele aparaturi electronice cum ar fi: telefon mobil, laptop, camere video, PDA, GPS, becuri, aparat de ras, bormasina, flex, fierastrau electric, pendular, sorcator de fructe si legume, expresor cafea si multe alte electronice care se alimenteaza la priza de 220v de acasa.


Va Asteptam !!!!!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Auto Electronics Parts SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Auto Electronics Parts SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Auto Electronics Parts SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

41.871