Direct la continutul paginii »

Telenel SRLSintem Societate Comerciala din Dej, cu profil reparatii si instalatii aparatura electrica si electronica inclusiv auto , automatizari industriale. Societatea a fost infiintata in anul 1993 ,avem cunostinte si experienta in domeniu cu mult inainte de infiintare, lucrind in acest domeniu de peste 30 ani .


Am desfasurat activitati de montaje electrice , instalatii de sonorizare ,reparatii aparatura tv si audio video, inclusiv automatizari si electronica industriala. Din 2008 sintem reprezentanti Seba Industrial si Amro Grup . Vindem produsele acestora adica centrale pe lemn rumegus si pelleti , aparatura de sunet si lumini profesionale ,le instalam si facem service le ele.


Efectuam reparatii aparatura electrocasnica masini de spalat, cuptoare cu microunde, scule electrice, electro si motopompe, generatoare electrice, inchideri centralizate, alarme, etcContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Telenel SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Telenel SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Telenel SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.614