Direct la continutul paginii »

Aseas International SRLNC 1300 este un detector de valută de ulima generatie. Este compromisul ideal între un detector de bani, de la care a preluat acuratetea si o masina de numara bancnote, catre a carei viteza si versatilitate tinde.

Punând accentul pe calitate, prin solutiile propuse, dorim sa va ajutam sa va eficientizati procesele de prelucrare a lichiditatilor.

Suplimentar faţă de NC1100, NC1200 este dotat cu posibilitatea de a identifica şi recunoaşte seria bancnotelor, şi datorită senzorilor suplimentari, poate recunoaşte şi următoarele valute: USD / EUR / JPY / RMB / GBP / KRW / INR / CAD / NOK / RUB / ILS / CHF / HUF.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Aseas International SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Aseas International SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Aseas International SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.