Direct la continutul paginii »

Umo Serv SRLUMO Serv este o companie specializată care oferă servicii de pază umană şi securitate electronică, cu personal calificat şi bine instruit, pentru rezolvarea problemelor de siguranţă în condiţii deosebite de profesionalism, fiind fondată în 1993 la Focşani.

Gama serviciilor cuprinde: pază umană pentru obiective, bunuri sau valori şi asigurarea ordinii, achiziţionarea şi instalarea sistemelor de securitate (alarmă antiefracţie, alarmă antiincendiu, supraveghere video, control acces, automatizări), monitorizare şi intervenţie rapidă înarmată, transportul valorilor, cursuri de atestare profesională şi gardă de corp.

UMO Serv deţine o poliţă de asigurare în valoare de 100.000 Euro încheiată cu o importantă societate de profil, pentru despăgubiri în condiţiile contractuale, în cazul prejudiciilor asupra bunurilor sau obiectivelor păzite sau monitorizate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Umo Serv SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Umo Serv SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Umo Serv SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.189