Direct la continutul paginii »

Promowest SRLZiua ta! Petrecerea ta! Botezul copilasului tau! Chef de chef! Indiferent care este evenimentul trebuie sa fie spectaculos! Probabil ca fiecare dintre noi am fost la petreceri reusite dar si la petreceri care au lasat o impresie mai putin placuta! Lasa-ne pe noi sa pregatim totul! Si noi lasam in seama ta distractia, a ta si a prietenilor tai!Aflati mai multe despre noi?

Am creat Event Solution cu un scop, un scop care se regaseste chiar si in nume: pentru a oferi o solutie evenimentelor dumneavoastra. Si cand vorbim despre o solutie, vorbim despre managementul complet al evenimentelor de la decoratiunile exterioare si interioare, managementul furnizorilor, logistica eveniment si timing, surprize pana la momentele speciale care-ti vor ramane in amintire o viata.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Promowest SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Promowest SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Promowest SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.214