Direct la continutul paginii »

Papillon New G SRLPapillon New G a fost fondata in anul 2001 ca o societate cu capital integral privat romanesc. A debutat prin a oferi servicii de integrator al sistemelor de securitate, promovand cele mai moderne tehnologii in acest domeniu.

Anul 2007 a adus in dezvoltarea societatii deschiderea primului magazin en-detail, prin care comercializam, pe langa sisteme de securitate, conectica, cabluri, sisteme audio, electrice, electronice, componente IT etc.

- asistenta oferita beneficiarului va incepe de la alegerea sistemului, proiectarea lui, instalare, service si post service.

Distribuim echipamente electronice si mecanice de securitate la preturi de importator.

Instalarea sistemelor de securitate prin echipe de specialisti cu experienta in domeniu.

Consultanta in vederea alegerii solutiilor care sa rezolve cerintele de securitate in concordanta cu normele de securitate ale IGP.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Papillon New G SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Papillon New G SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Papillon New G SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.829