Direct la continutul paginii »

Uni Trade Security 2008 SRLUNI TRADE SECURITY 2008, are ca principal obiect de activitate proiectarea, comercializarea, executia si punerea in functiune de sisteme de securitate si automatizari.

In conformitate cu Legea 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor, UNI TRADE SECURITY detine Licenta de functionare nr. 1350T/2008 eliberata de Inspectoratul General al Politiei Romane, Directia Politiei de Ordine Publica, pentru prestarea activitatilor de proiectare, instalare si intretinere sisteme de paza si alarmare-avertizare.

Pentru a fi sigur in exploatare, toate componentele ce fac parte din sistem trebuie sa fie conforme cu standarde drastice de calitate, nefiind acceptabil nici un rabat. Va sfatuim sa aveti mare grija pentru a nu achizitiona sisteme ce au in componenta echipamente contrafacute sau de slaba calitate, desi pretul este intotdeauna imbietor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Uni Trade Security 2008 SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Uni Trade Security 2008 SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Uni Trade Security 2008 SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.