Direct la continutul paginii »

Amera Tower SRLProiectul Amera Tower vine să materializeze această viziune prin amploarea şi complexitatea sa. Pe o piaţă a centrelor de afaceri extrem de dinamică, centrul de afaceri Amera Tower vrea să se impună ca şi alternativa cea mai fiabilă prin calitate şi servicii oferite.

Brandul Amera este unul emergent pe piaţa clujeană, propunându-şi să ofere o nouă viziune asupra conceptului de proprietate, atât pe partea de management cât şi pe cea de dezvoltare.

Poziţionat strategic in afara aglomeraţiei urbane, aproape de centrul oraşului, uşor accesibil şi cu mijloace de transport în comun, Amera Tower este o adevărată oază de afaceri, un mediu dotat cu toate elementele pentru a susţine fluxul de business: o parcare generoasă, birouri spaţioase, un restaurant select şi un coffee-sandwich shop.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Amera Tower SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Amera Tower SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Amera Tower SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.248