Direct la continutul paginii »

Gulden House SRLAvem colaboratori atit agentii cit si personae fizice in majoritatea oraselor importante din tara: Arad, Alba-Iulia, Arad, Bucuresti, Brasov, Bacau, Constanta, Cluj-Napoca, Oradea, Piatra-Neamt, Sibiu, Timisoara cit si in alte orase mai mici

Fiind un colectiv unit si cu dorinta de a ne extinde cit mai mult cit si de a asigura servicii de calitate clientilor nostri am ajuns sa avem colaboratori firme din S.U.A., Anglia, Spania, Israel, Italia, Grecia, Turcia.

In acelasi timp societatea noastra are posibilitatea de de a oferi dezvoltarea de proiecte si evaluari,masuratori cadastrale,simulari de proiecte,cit si proiecte.

Societatea nostra activeaza pe piata imobiliara incepind din 2003 in Targu Mures cu extindere in majoritatea oraselor importante din tara.

Ne-am dezvoltat incet dar sigur preponderant pe sectorul terenuri pentru locuinte individuale si collective cit si pe retail.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Gulden House SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Gulden House SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Gulden House SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.728