Direct la continutul paginii »

Plenimax Constructii SRLAveti un plan de renovare a unei constructii? Redecorare sau amenajare? Plenimax se ocupa de realizarea lucrarilor interioare sau exterioare si va ofera gratuit o estimare initala a costurilor.

Va oferim rezultate durabile, la preturi corecte. Va propunem o gama larga de servicii, in functie de nevoile dumneavoastra: design ambiental, renovari, constructii civile sau comerciale, amenajari interioare/exterioare, termoizolatii, gresie, faianta si parchet, beton amprentat, spuma poliuretanica si diverse montaje. Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Plenimax Constructii SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Plenimax Constructii SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Plenimax Constructii SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Plenimax Constructii SRL


34.849