Direct la continutul paginii »

Bd Electric Sistem SRLBD Electric Sistem ofera consultanta clientilor sai cu scopul declarat al introducerii pe piata romaneasca a celor mai noi, a celor mai performante tehnologii si produse, care au in acelasi timp cel mai redus impact asupra mediului.

Produse si servicii:aparataj de automatizari, aparataj de camp, tablouri electrice echipate pana la 4000 A, materiale electrice, surse si corpuri de iluminat, accesorii, neoane, becuri, drosere, Philips, Osram, Legrand.

Produs:
-Incalzire Panouri Radiant
-Panouriradiante Infrarosu
-Iphone Sound Link
-Iluminat Cu Leduri.
-Iluminat StradalContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bd Electric Sistem SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Bd Electric Sistem SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bd Electric Sistem SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

40.036