Direct la continutul paginii »

Rino Profil SRLProdusul se fabrica in grosimi de 20, 25, 30, 35 si 40 mm si are domenii de utilizare in sport, locuri de joaca, constructii civile, comerciale, industriale, zootehnie, etc.

Poducem mai nou si profile rigips la dimensiuni si grosimi dorite de client.

Suntem producatori de placi si pavele cu fata lisa, din granule de cauciuc obtinute prin compactare in matrite la presiune, temperatura si densitate controlata.

Produsul este realizat dintr-un singur strat de granule din cauciuc cu o granulometrie de la 1- 3 mm colorate in rosu, verde sau negru pe toata grosimea.

Acest tip de placi si pavele a fost conceput sa reziste la greutati mari, la abraziune si in acelasi timp sa fie si flexibile.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Rino Profil SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Rino Profil SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Rino Profil SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.