Direct la continutul paginii »

Danger Trading SRLSuntem o companie de import si distributie de materii prime pentru industria lacurilor si vopselurilor.

Depozitul se afla in localitatea Dragasani judetul Valcea, strada I.C Bratianu, Nr. 72 B, unde putem depozita aproximativ 200 t solventi.

Produse si servicii:

solventi pentru producerea lacurilor, vopselurilor, rasinilor alchidice si diluantilor; rasini poliesterice si tesaturi din fibra de sticla; rasini epoxidice + intaritori.

Depozitul se afla in localitatea Dragasani judetul Valcea, strada I.C Bratianu, Nr. 72 B, unde putem depozita aproximativ 200 t solventi.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Danger Trading SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Danger Trading SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Danger Trading SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.335