Direct la continutul paginii »

Sindex Company SRLSindex Company Srl este o companie infiintata in 1995 in judetul Galati si care are drept misiune economica implementarea produselor de cea mai inalta calitate in mediul industrial din Romania.

Gama de lubrifianti industriali speciali acopera intreaga gama de paste, vaseline, compusi, uleiuri, lubrifianti industriali lichizi, solventi, lubrifianti industriali abilitati alimentar si spray-uri tehnice si adezivi industriali şi etansanti siliconici.

Pe langa produsele care intra in categoria consumabilelor industriale speciale, SINDEX COMPANY va sta la dispozitie si cu detalii si consultanta tehnica specializata. SINDEX COMPANY va ofera LUBRIFIANTI industriali speciali, VASELINE, ULEI, SPRAY tehnic, ADEZIVI industriali, adezivi monocomponenti, adezivi bicomponenti, placute amovibile, PLACUTE frezare, placute strunjire, SCULE de mana, RASINI impregnare, GARNITURI hidraulice.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sindex Company SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Sindex Company SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sindex Company SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

40.074