Direct la continutul paginii »

Secpral Pro Instalatii SRLS.C. Secpral Pro Instalatii S.R.L. este una dintre cele mai importante firme furnizoare en-gros in domeniul importului si distributiei de materiale de instalatii din Romania .

Societate cu capital integral romanesc, avand un personal tanar si dinamic, bine pregatit profesional, Secpral Pro Instalatii pune accent pe informarea corecta a clientului si pe promovarea celor mai noi si performante materiale si tehnologii in domeniul instalatiilor.

Datorita legaturilor stabile si directe de peste 10 ani cu producatori din Centrul si Vestul Europei, S.C. Secpral Pro Instalatii S.R.L. ofera, prin depozitele din tara, (Cluj Napoca, Bucuresti, Sibiu si Brasov) precum si prin distribuitorii autorizati din toata tara, materiale de instalatii pentru urmatoarele domenii:

Retele de apa calda si incalzire.
Alimentari cu apa.
Alimentari cu gaz.
Canalizari.
Energii neconventionale.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Secpral Pro Instalatii SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Secpral Pro Instalatii SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Secpral Pro Instalatii SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Secpral Pro Instalatii SRL


32.425Produse

    1. 2