Direct la continutul paginii »

Arko Import Export SRLST ARKO IMPORT EXPORT SRL importa produse pentru profilaxia sanitar-umana, avizate de catre Ministerul Sanatatii - Comisia Nationala pentru Produse Biocide, gama de calitate. Brandul I.N.D.I.A. INDUSTRIE CHIMICHE S.p.A., sinonimul increderii si a sigurantei produselor, garanteaza calitatea, iar noi ne ajutam partenerii sa devina efectiv competitivi si sa foloseasca produse de calitate.

Cunoasterea face diferenta, daca ne consultati pentru o informatie, pentru un sfat sau pentru un produs importat de catre noi, sau daca doriti sa deveniti partenerul nostru, inseamna ca ST ARKO IMPORT EXPORT SRL a contribuit la efortul comun pentru ameliorarea si imbunatatirea vietii umane si a ambientului tuturor.

Produse si servicii oferite

Import si comercializare rodenticide, insecticide, accesorii produse ecologice pentru profilaxia sanitar-umana, import Italia, brand I.N.D.I.A INDUSTRIE CHIMICE S.p.A.
Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Arko Import Export SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Arko Import Export SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Arko Import Export SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.