Direct la continutul paginii »

Micro Logic SRLOferim solutii la cheie in domeniul sistemelor de securitate si siguranta a vietii - alarmare impotriva efractiei, supraveghere video, control acces si pontaj, detectie incendiu, detectie gaze, actionare trape evacuare fum.

Produse si servicii:sisteme de alarma antiefractie, sisteme de detectie incendiu / detectie gaze, sisteme de supraveghere video, sisteme de control acces, retele voce-date, centrale telefonice, sisteme de sonoriza.

Produse:
Detectie Incendiu Conv.
Detectie Incendiu Adr.
Detectie Gaze Conv.
Detectie Gaze Adr.
Detectie Co
Control Acces
Supraveghere Video
Alarma Antiefractie
Alarma Wireless
Cititoare AmprentaContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Micro Logic SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Micro Logic SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Micro Logic SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.510