Direct la continutul paginii »

Coal-dust SRLCoal Dust SRL-este producător şi exportator
transilvănean din 2002. Activitatea principală
este producerea, arderea mangalului şi exportarea lui.
Firma produce mangal de calitate după preferinţele cumpărătorilor.

Ca producător, Coal Dust livrează mangalul semnificativ mai ieftin, decât firmele care se ocupă numai de comercializare şi transport.
Datorită calităţii excelente şi ofertei de preţ favorabile, firma din 2002 a obţinut succese remarcabile pe piaţa internă şi externă. Produsele firmei noastre sunt prezente în ţările europene cum ar fi Germania, Italia, Franţa, Anglia, Ungaria, România.
Producem mangalul în ambalaje de 2,5 kg, 3 kg, 4 kg, 5 kg, 10 kg în pungi de hârtie dar şi în ambalaje mai mari sau neambalat după preferinţă. Tipul şi mărimea ambalajului vor fi precizate de cumpărător.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Coal-dust SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Coal-dust SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Coal-dust SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

38.335