Direct la continutul paginii »

Paragonex SRLIn ultima vreme, tot mai multi conducatori au ales sa dezvolte imaginea companiei lor, astfel incat sa ajunga din urma stadiul de dezvoltare atins si sa corespunda exigentelor personale, ale clientilor, partenerilor cat si sa faca fata concurentei.

Paragonex este un integrator de servicii si produse pt companii, avand specializate compartimente de :
- servicii de marketing,
- productie publicitara,
- organizare de evenimente,
- promovare turistica,
- mass media,
- consultanta in afaceri,

Dupa stadiul de pionierat din zona, Paragonex lanseaza o invitatie spre a impartasi valorile si aspiratiile marketingului, si se recomanda ca liant al relatiei dintre producator - consumator - mediu.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Paragonex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Paragonex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Paragonex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

25.570