Direct la continutul paginii »

Anlu SRLEchipa de proiectare si consultanta este o echipa de tineri cu experienta de peste 3 ani, in elaborarea de proiecte si accesarea de fonduri europene nerambursabile post-aderare.

ANLU SRL lanseaza in 2009, unul dintre cei mai importanti ani in atragerea de fonduri europene, servicii de consultanta si proiectare atat pentru parteneri privati, cat si pentru parteneri publici.

Puteti solicita informatii despre proiectul pe care doriti sa-l demarati, iar noi vom fi la dispozitia dumneavoastra pentru a efectua studii de prefezabilitate.

Personalul nostru specializat in domeniul electric, va pune la dispozitie o gama de servicii diversificata, printre care:
Proiectare si executare de instalatii electrice interioare pentru constructii civile si industriale
Bransamente aeriene si subterane, la tensiune de 0.4kV atestat de tip BContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Anlu SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Anlu SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Anlu SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.