Direct la continutul paginii »

Aldona SRLSC Aldona SRL este o societate privata cu capital integral romanesc, autorizata sa efectueze servicii specifice de comisionare vamala pe langa birourile vamale din Craiova si Slatina.

Pe langa serviciile specifice de comisionare vamala, firma noastra functioneaza si ca PTD (Parte Terta Declaranta) in ceea ce priveste declaratia statistica Intrastat, venind astfel in sprijinul companiilor ce efectueaza comert intracomunitar si au obligatia de a intocmi lunar declaratia Intrastat

Scopul nostru a fost si va ramane mentinerea unui standard ridicat al serviciilor oferite, fapt ce ne-a plasat in elita companiilor de profil din zonele unde ne desfasuram activitatea.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Aldona SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Aldona SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Aldona SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

23.770