Direct la continutul paginii »

Konsent SRLSuntem in acest moment, compania de consultanta care asista in etapa de implementare cele mai multe proiecte finantate prin POR.

Ne-am adresat intotdeauna beneficiarilor care doresc sa fie intr-un parteneriat constient si activ cu noi pentru implementarea proiectelor lor.

Insa succesul nostru este definit si de calitatea si aderenta parteneriatului cu autoritatile publice locale, care au inteles si si-au asumat rolul in echipa de implementare a proiectelor,

Cele peste 50 de proiecte implementate in ultimii 4 ani si varietatea domeniilor de investitii sustin expertiza KONSENT in managementul de proiect.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Konsent SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Konsent SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Konsent SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

24.727