Direct la continutul paginii »

Eval Cosmix SRLSC EVAL COSMIX SRL activeaza in domeniul evaluarilor imobiliare, bunurilor mobile si intreprinderi, avand ca personal de specialitate membri ANEVAR .

Raportul de evaluare este de regula elaborat pe baza Standardelor Internaţionale de Evaluare, recomandărilor si metodologiei de lucru recomandate de către ANEVAR (Asociaţia Naţională a Evaluatorilor din România).

Pentru efectuarea Raportului se va realiza o inspecţie a proprietăţii de către evaluator, in prezenta proprietarului.

Scopul evaluarii consta in vanzarea/cumpararea unei proprietati, fuziuni de schimburi de proprietati, garantarea imprumuturilor, rezolvarea de litigii, impozitare, asigurare, inregistrarea valorii activelor in situatii financiare, etc.

Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Eval Cosmix SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Eval Cosmix SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Eval Cosmix SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

24.482