Direct la continutul paginii »

Austrian International Cleaning SRLSuntem o companie in continua dezvoltare care ofera servicii de curatenie comerciala si industriala. Avand 17 ani experienta in domeniu, echipamente profesionale si personal instruit de catre experti austrieci.

Am dezvoltat o gama larga de servicii complete sau speciale pentru birouri, centre comerciale, spatii industriale si de productie, clinici medicale, banci, centre de fitness sau hoteluri.

1. CURATENIE DE INTRETINERE

2. CURATENIE INTERMEDIARA

3. CURATENIE DE PROFUNZIME

4. CURATENIE DUPA CONSTRUCTOR.

Carucior dublu TM 2815: Carucior ergonomic pentru curatenie ce cotine storcator de mop si depozit pentru solutie.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Austrian International Cleaning SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Austrian International Cleaning SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Austrian International Cleaning SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

24.152