Direct la continutul paginii »

Elantris Island Services SRLFirma noastra ofera servicii de recrutare si plasare a fortei de munca pentru statele membre Uniunii Europene si nu numai.

In avantajul dumneavoastra, va punem la dispozitie fara costuri suplimentare procesarea datelor, in vederea obtinerii acestor contracte.

Serviciile pe care le putem oferii:

Intocmire Dosar.
Procesare Date.
Incheiere contract de mediere.
Pregatire profesionala, numai la cererea angajatorului, etc

Cursuri de formare limba germana si franceza. Oricine poate invata o limba straina, atunci cand exista motivatie si incredere in sine.

Managementul resurselor umane. Oamenii reprezinta o resursa cheie a tuturor organizatiilor, care asigura supravietuirea, dezvoltarea si succesul competitiv al acestora.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Elantris Island Services SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Elantris Island Services SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Elantris Island Services SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.022