Direct la continutul paginii »

Nereida Exim SRLTabla "ALFA" a apărut pe piaţa din România în anul 2004 şi datorită calităţii sale a reuşit să se impună ca o soluţie practică şi în acelaşi timp economică, beneficiind de încrederea partenerilor noştri tradiţionali , care ne-au sprijinit în demersurile noastre de popularizare şi apoi de impunere pe o piaţă în continuă mişcare şi adaptare la cerinţe din ce în ce mai exigente.

Datorită liniei de producţie proprii putem onora o gamă sporită de dimensiuni ale tablei astfel încât clientul poate optimiza consumurile şi implicit să-şi reducă cheltuielile.


Satisfacţia clientului este dată în acelaşi timp şi de preţurile accesibile, datorate profilării tablei , cheltuielilor reduse legate de transport, eliminându-se pierderile de montaj.

Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Nereida Exim SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Nereida Exim SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Nereida Exim SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.927Produse

    1. 2