Direct la continutul paginii »

Enersis SRLSuperscule.ro este proprietatea S.C. Enersis S.R.L., unul dintre cei mai importanți distribuitori de scule și utilaje din vestul Romaniei, dealer autorizat MAKITA, MILWAUKEE și UNIOR.

În spatele nostru stau experiența și rigoarea acestor mărci de renume la nivel internațional. Dispunem de personal calificat și putem oferi consultanță în alegerea echipamentelor de care aveți nevoie.

Gupuri electrogene, motopompe: Benza

Utilaje pentru construcții: M.B.W

Echipamente pentru construcții: TechnoFlex

Motocompresoare cu șurub: CompAir

Scule de mână: Metalurgică, Minotti, Snap on.

Scule electrice: Collomix, Maktec.

Superscule.ro este proprietatea
S.C. Enersis S.R.L., unul dintre cei mai importanți distribuitori de scule și utilaje din vestul Romaniei, dealer autorizat Makita, Milwaukee și Unior.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Enersis SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Enersis SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Enersis SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.