Direct la continutul paginii »

Turnatoria Carpatica SRLIncepand cu 1933, Turnãtoria Carpatica – societate comerciala cu capital privat – Executa metale neferoase(bronzuri cu staniu, bronzuri cu aluminiu, bronzuri speciale, alame, aliaje de aluminiu, aliaje de lipit).

Turnãtoria Carpatica elaboreaza ofertele pe baza unor desene si detalii de proiect sau pe baza unor schite acceptate de beneficiar.

Elaborare aliaje neferoase si turnarea de piese.Prelucrari mecanice. Executie modele de turnatorie.

ILUMINAT:
- Candelabru Lungime: 55 CM Distanta intre brate 75 cm Diametru plafoniera 21.5 cm
- Candelabru Lungime 40 cm Distanta intre brate 48 cm Diametru plafoniera 21.5 cm.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Turnatoria Carpatica SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Turnatoria Carpatica SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Turnatoria Carpatica SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.