Direct la continutul paginii »

Cofrarom Flex Co SRLCOFRAROM n-a incetat sa se dezvolte si sa-si imbunatateasca activitatea , reprezentand astazi in Romania una din cele mai cunoscute societati ce produce si furnizeaza sisteme de etanseitate pentru mentenanta industriala.
Produsele noastre satisfac de aproape doua decenii solicitarile unor clienti importanti, producatori si reparatori de masini si utilaje terasiere, masini agricole, echipamente hidraulice pentru industria miniera, siderurgica si metalurgica, energetica, constructoare de masini etc.

Produse si servicii:etansari mecanice,garnituri de etansare hidraulice/ pneumatice, sertizare furtunuri hidraulice, inele O, simeringuri, snururi de etansare, tuburi flexibile metalice, armaturi, robineti sferici.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cofrarom Flex Co SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Cofrarom Flex Co SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cofrarom Flex Co SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.