Direct la continutul paginii »

PGC Galvan Prodmet SRLZincare Petrescu este brand -ul numarul 1 in acoperiri metalice anticorozive. Pentru activitatile prestate precum zincare slab acida, zincare alcalina, fosfatare, brunare etc, avem implementat

Sistemul de Management al Calitatii iar substantele cu care operam sunt achizitionate conform normelor Uniuni Europene de la unul dintre cei mai mari producatori din lume METALLCHEMIE Austria, membra a grupului KIESOW- gruppe.

Liniile pe care operam sunt in numar de patru, fiecare cu cate 15 bai: linia de zincare slab acida pe rame; linia de zincare alcalina pe rame; Linia de zincare pe tambur rotativ; linia de brunare-fosfatare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale PGC Galvan Prodmet SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre PGC Galvan Prodmet SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii PGC Galvan Prodmet SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
PGC Galvan Prodmet SRL


16.112