Direct la continutul paginii »

Jaque Stel Impex SRLCompania noastra de turism are in dotare autocare noi de lux , omologate 3 stele, 51 locuri, echipate cu cele mai moderne utilitati: (clima, video, grup sanitar, ABS, ASR, etc), ideale pentru transport international in toata Europa.

Asiguram la cererea unor firme, societati, asociatii, institutii sau grupuri de persoane interesate pachete de servicii specializate pe destinatiile solicitate cu autocare ultra moderne.

O echipa de profesionisti cu o experienta in domeniu de peste 19 ani va sta la dispozitie pe parcursul intregului an pentru a va asigura cele mai bune conditii pentru o calatorie ideala si de neuitat.

Preturile practicate sunt deosebit de atractive si se negociaza cu fiecare partenerContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Jaque Stel Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Jaque Stel Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Jaque Stel Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.919