Direct la continutul paginii »

Elma Holidays Agency SRLELMA - HOLIDAYS este o agentie touroperatoare de turism, tanara si dinamica, dispusa sa va ofere sejururi de neuitat, bilete de avion si asigurari de calatorie.

Astfel, va oferim oportunitatea de a experimenta locuri noi si inedite, la tarife avantajoase

ELMA - HOLIDAYS AGENCY promoveaza turismul de calitate, atat in Romania, cat si in strainatate, avand drept scop oferirea de servicii la cele mai inalte standarde, care sa corespunda necesitatilor si exigentelor clientilor.

Conceptul de „turism medical” nu este unul nou. Prima instanta a turismului medical dateaza de mii de ani, când pelerinii greci din toate colturile mediteranene au calatorit în Golful Saronic, numit Epidauria. Acest teritoriu a fost sanctuarul zeului vindecarii Asklepios.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Elma Holidays Agency SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Elma Holidays Agency SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Elma Holidays Agency SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.110