Direct la continutul paginii »

Blue Sky Turism SRLEchipa Blue Sky Turism are o experienta de peste sapte ani pe piata romaneasca.

Alaturi de parteneri importanti precum DERTOUR, ADAC sau LTU am raspuns nevoilor clientilor nostri cu promptitudine, profesionalism si confidentialitate, caracteristici ce ne-au mentinut mereu in topul preferintelor colaboratorilor nostri.

Imbinand experienta cu inovatia consideram ca cea mai eficienta cale de a satisface nevoile clientilor este de a le dedica un “Personal Agent”.

Alaturi de serviciile clasice pe care Blue Sky Turism vi le pune la dispozitie, suntem gata oricand sa va devenim parteneri in organizarea evenimentelor speciale precum: conferinte, training-uri, simpozioane, cocktail-uri si petreceri de firma.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Blue Sky Turism SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Blue Sky Turism SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Blue Sky Turism SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.216