Direct la continutul paginii »

Holiday Tour SRLtatiunea balneoclimaterica Ocna Sugatag, Elementul principal de cura este apa minerala in concentratie mare, clorurata, sodica, hipertona, iodica, calcica, elemente cu rol important de interferare a mecanismelor biologice si fiziologice.

Cimitirul Vesel din Sapanta a fost, pentru mai mult de 50 de ani, creatia sculptorului Stan Patras, artist de prestigiu in domeniul arhitectural, traditie mostenita in generatia sa din tata in fiu

Biserica de lemn "Sfintii Arhangheli" a fost construita in 1531 in vechea vatra a satului numita azi "Copaceni", de catre fiii lui Vasile, descendenti ai cneazului Giulea , si locuitorii satului. In anul 1626, biserica este mutata pe actualul amplasament donat de catre sotia nemesului (nobil) Boteanu, fapt pentru care locul se numeste Boteneasa.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Holiday Tour SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Holiday Tour SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Holiday Tour SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.565