Direct la continutul paginii »

Magic Travel SRLSuntem o agentie de turism turoperatoare si una din agentiile dinamice si tinere de pe piata zonala iar tocmai de aceea serviciile si consilierea privind produsele turistice sunt flexibile si deosebit de prompte.

Rezervarea de locuri de cazare prin sisteme de rezervare on-line, cu acces direct la unitati de cazare din intreaga lume prin care puteti alege si compara o multitudine de oferte in timp real oriunde v-ati afla;


Croaziere si vacante exotice, excursii tematice cu caracter cultural sau religios, sejururi interne si externe pe individual sau grupuri;

Servicii de odihna si tratament in statiunile balneare din tara si din strainatate(SPA);

Servicii de transport international cu autocarul;
Servicii transferuri aeroport – hotel – aeroport;

Asigurari medicale calatorie;Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Magic Travel SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Magic Travel SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Magic Travel SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.870