Direct la continutul paginii »

Maak Travel & Events SRLMAAK Travel & Events a fost infiintata ca agentia de turism a Grupului Cefin, activ in domeniile transporturi, auto, imobiliare, financiar, in Europa de Est.

Creata pentru a satisface exigentele grupului in materie de servicii de turism si organizare de evenimente corporate, incepand cu anul 2008, Maak a evoluat si a extins portofoliul de clienti devenind partenerul mai mulor companii pentru a le oferi acelasi plus de valoare serviciilor.

Noi, la Maak Travel & Events, facem posibile visele dumneavoastra. Asiguram satisfactia fiecarui client prin servcii fara cusur si calitate fara rezerve.


Garantam o abordare profesionista prin pachete personalizate.
Activitatea principala a agentiei se bazeaza pe

turism de afaceri
turism de lux pe orice destinatie.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Maak Travel & Events SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Maak Travel & Events SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Maak Travel & Events SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.549