Direct la continutul paginii »

Iman Consult SRLPănicel este un pârâu limpede și sprințar care le-a șoptit unor oameni destoinici că se plictisește singur pe dealurile din preajma Cetății Râșnov și că ar vrea si el să susure povești spumoase celor care iubesc viața.

Că a văzut multe și poate spune și mai multe despre eroismul cavalerilor și frumusețea domnițelor, despre măreția cailor, despre prospețimea ierbii și a florilor, despre dansul norilor și al fulgilor de nea. Și despre două gâște certărețe care, mai nou, și-au găsit culcuș pe malurile lui.

Dar cum celor care vin la noi le place să se relaxeze, vă invităm să alegeți una din cele 31 de camere confortabile ale pensiunii, una din cele două săli multifuncționale unde puteți să vă jucați după pofta inimii (darts, tenis de masă, table, biliard etc).

Pentru pasionații pescuitului avem o veste bună. Un lac artificial, plin cu pești, vă stă la dispoziție. Iar după câteva ore de stat cuminte pe marginea lacului, câteva minute de călărie sunt bineveniteContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Iman Consult SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Iman Consult SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Iman Consult SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.549